Viinitilan esittely
Punaisen Tuvan Viinitila sai sosiaali- ja terveydenhuollon tuotevalvontakeskukselta viinien ja liköörien valmistusluvan maaliskuussa 1995. Tilallemme rakennetuissa tuotantotiloissa on rakennusalaa noin 300 neliömetriä, joissa tapahtuu viinin käyttäminen, varastoiminen sekä raaka-aineiden ja puolivalmisteiden käsittely.
Koulutus
Viinintuotannon ammattitutkinto
- Jussi Keijonen 28.5.1998
- Jorma Keijonen 28.5.1999
- Sisko Keijonen 28.5.1999
Palkinnot
- Pro Maaseutu 15.11.1994
- Eino ja Irma Uusitalon rahaston stipendi 7.1.1997
Mansikkamaa
- Sinisen tien viini 25.7.1997
- Oulun viinijuhlat 1999, paras tuote
Alvariini
- Lepaan Tilaviini, täyteläinen ruokaviinisarjan voittaja 16.8.1997
- Glorian Ruoka- ja viinilehden kevättalven 2000 testauksessa jaetulle ykköstilalle punaisten ruokaviinien sarjassa
Puolikuiva Valkkari
- Glorian Ruoka- ja viinilehden kevättalven 2000 testauksessa voittaja valkoisten ruokaviinien sarjassa
Kohina 2015 Helsingin Sanomat
http://www.hs.fi/ruoka/a1437538571882?jako=1596b569d6a2e0e7ab49a6854823c4a3&ref=fb-