Yritys

Viinitilan esittely

Punaisen Tuvan Viinitila sai sosiaali- ja terveydenhuollon tuotevalvontakeskukselta viinien ja liköörien valmistusluvan maaliskuussa 1995. Tilallemme rakennetuissa tuotantotiloissa on rakennusalaa noin 300 neliömetriä, joissa tapahtuu viinin käyttäminen, varastoiminen sekä raaka-aineiden ja puolivalmisteiden käsittely.

Koulutus

Viinintuotannon ammattitutkinto

  • Jussi Keijonen 28.5.1998
  • Jorma Keijonen 28.5.1999
  • Sisko Keijonen 28.5.1999

Palkinnot

  • Pro Maaseutu 15.11.1994
  • Eino ja Irma Uusitalon rahaston stipendi 7.1.1997

Mansikkamaa

  • Sinisen tien viini 25.7.1997
  • Oulun viinijuhlat 1999, paras tuote

Alvariini

  • Lepaan Tilaviini, täyteläinen ruokaviinisarjan voittaja 16.8.1997
  • Glorian Ruoka- ja viinilehden kevättalven 2000 testauksessa jaetulle ykköstilalle punaisten ruokaviinien sarjassa

Puolikuiva Valkkari

  • Glorian Ruoka- ja viinilehden kevättalven 2000 testauksessa voittaja valkoisten ruokaviinien sarjassa

Kohina 2015 Helsingin Sanomat

http://www.hs.fi/ruoka/a1437538571882?jako=1596b569d6a2e0e7ab49a6854823c4a3&ref=fb-